• 256
    dk arasına kadar olan fikstürde fenerbahçe'ye 4 maç için puan kaybı yazmıştım(konya(d)-bjk(d)-başakşehir-sivas) bunların 2 sinde puan kaybettiler 1 ekstra puan kaybı aldılar(ümraniye) diğer 2'sinde ise birinde volkan babacan diğerinde ise robin yalçın'ın yaptığı aptallıklar sayesinde pan kaybı yaşamadılar.

    bizim içinse istanbul içerisinde oynadıklarımız hariç tüm deplasman maçlarına puan kaybı yazmıştım ki bu 4 maçtan (trabzon, antalya, adana, kayseri) 3 ünde puan kaybı yaşadık bunun üstüne 2 ekstra maç içerde puan verdik.

    trabzon ise avrupa fikstürüyle beraber ligi pek götüremedi açıkçası beklediğimden daha fazla puan kaybı yaşadılar.

    bjk ve anadolu takımlarının ise şampiyonluk yarışında pek aktör olabileceğini düşünmüyordum, bunların arasından başakşehir çok iyi sıyrıldı ve gerçekten kaliteli bir kadro kurdu. lig sonuna kadar fb ve gs ile beraber yarışın içinde olacaklarını düşünüyorum.

    bütün bunlar ışığında bakarsak ligin son düzlüğüne girene kadar(nisan-mayıs) fb'yi yarışta geçebilmek için onların ekstra 1 puan kaybını ve bizim de puan kaybı yazılabilecek ekstra maçlardan birini galip gelmemiz gerekiyor. dk sonrası yoğunlaşacak lig-avrupa-kupa fikstür yoğunluğu arasında fb'nin 1-2 tane böyle sonuç yaşayabileceğini düşünüyorum ama biz ekstra kazanabilir miyiz orası meçhul zira rahat geçmesi gereken müsabaklarda bile oldukça zorluk yaşıyoruz. dünya kupası ardına kadar oyundan çok skor kabulümdü ve tek haneli puan farkına hazırlıklıydım ancak dk sonrası kötü oyun ve ekstra puan kayıpları mazeret olamaz.

    bu kadro ligdeki açık ara en kaliteli kadro, fenerbahçe'nin kadro kalitesi bence başakşehir ve trabzon'un dahi gerisinde ancak çok iyi bir hocanın takımı. crespo, valencia, batshuayi ve irfan'dan 1-2 si formdan düşerse ciddi sıkıntılar yaşayacak bir takım, savunması ve kalecisi iyi değil, bence en yetenekli oyuncuları süre alamıyor doğru düzgün ve pedro şu ana kadar elde patladı gibi. şu ana kadar iyi oyun ve skor bunların üzerini örttü ancak son düzlükte bu defolar gün yüzüne çıkabilir. bunların gün yüzüne çıkabilmesi için bizim de oraya kadar yarışmacı olabilmemizin yanında o korkuyu verebilecek oyunu sahada göstermek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın