resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Bek
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 356
    bir süre sonra bütün ciddiyetini kaybedecektir sanırım kendisi. mehmet demirkol'un benzetmesiydi ve çok haklıydı mehmet demirkol; isviçre'de araba kullanmaya alışan adam türkiye'ye geliyor, her kurala uyuyor ama korna çalıyorlar, yasalar adamı korumuyor, kurallara uymayana ceza vermiyor, adam da bir noktadan sonra alemin aptalı ben miyim deyip o da düzene uyuyor.

    darbe alıyorsun fgaul değil ama düşsen hakem faul verecek, düşmüyorsun ve oyun devam ediyor. biz pozisyon sonra sen rakibe aynısını yapınca o yere bırakıyor kendini ve faul oluyor. sen de bir yerden sonra kendini yere bırakmaya başlarsın. hem ne güzel işte, dinleniyorsun da böylece. dinlenebildiğin için de maçtan sonra daha az yıpranmış halde gidiyorsun evine ayrıca tempo düşük olduğundan antrenmanda da çok yüksek tempoda çalışmana gerek kalmıyor, çünkü zaten sahadaki tempo senin antrenman temponun gerisinde. aptal mısın ki sen daha çok yorasın kendini hiçbir ödülü, karşılığı yokken...

    adam 8 kasım 2022 galatasaray ofspor maçını şampiyonlar ligi maçı gibi oynuyor, bağırıyor, çağırıyor, arkadaşlarına pozisyon anlatıyor ama milletin umurunda değil. seferovic diye bir adam var sahada, hakaret etmeden ifade etmek çok zor şu an benim için, yürüyor sahada adam. sen onu 2 defa daha yürürken gördükten sonra sen de koşmazsın aptal değilsen. nihayetinde kanın sarı kırmızı akmıyor, fransa'dan gelmiş tecrübeli bir beksin, oyun bilgin zaten yeter maçı idare etmene.

    sonra ülke futbolu neden kalitesiz; çünkü kaliteyi korumak için hiçbir çaba yok, kalitesizlik, tembellik, kurnazlık ödüllendiriliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın