• 21
    ya biliyorum bu entry okunursa en ofsayt entrylerimden biri olacak, okuyan insanlar bana kızacak, zaten derbi * öncesi herkes gergin ama söylemeden geçemeyeceğim:

    --- alıntı ---
    17 kez eski adıyla 1. lig, 2001den beri olan adıyla süper lig şampiyonluğu
    komik takımdırlar, 27 yıldır alamasalar da 4 türkiye kupası şampiyonluğu
    12 türkiye spor yazarları derneği (tsyd) kupası şampiyonluğu
    17 istanbul ligi şampiyonluğu
    2 atatürk kupası şampiyonluğu
    8 başbakanlık kupası şampiyonluğu
    6 cumhurbaşkanlığı ve türkiye süper kupası şampiyonluğu
    2.lik de bir başarıysa; 17 türkiye 1. ligi 2.liği
    8 türkiye kupası 2.liği bulunmaktadır.
    --- alıntı ---
    mesela bir göztepe taraftarı takımını fenerbahçeden, galatasaraydan daha büyük diye mi tutar? konyaspor'u çok seven kimi insanlar gördüm; tamam belki iki kelam etmişliğim yoktur kendileriyle, ama hiçbiri de takımını 3 büyüklerin üstünde görmek için o istanbul takımlarının başarılarını görmezden gelmeye çalışmamıştır. tamam, başarı oranlarını bakınca galatasaray fenerbahçeden çok daha başarılı bir takımdır ama ben galatasaray'ı hiç fenerbahçeden daha başarılı olduğu için sevmedim. neden kendimi bildiğimden beri bu takıma bu kadar bağlı olduğumu bilemiyorum ama fenerbahçeden daha başarılı olduğu için olmadığına adım gibi eminim.

    tavşanla kaplumbağanın hikayesini bilir misiniz? bilmeyenler için 2002den sonrasına bakarak özet geçelim, benim canımı 6-0lık maçtan bile daha çok acıtan; biraz da haticeye değil neticeye bakarak, rakip sevilla'yı elerken bizim leverkusen'e çok acı bir şekilde elenmemizdir. hoş, ondan sonra fenerbahçe de öküze özenen kurbağa gibi iyi patladı son iki senedir de; la fontenden masallar işte. bugünkü maçta başarılar galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın