resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4019
    psikilojisini yonetmeyi ogrenmesi gereken futbolcudur. bence tek ve en buyuk sorun bu, ama asabilmesi halinde nasil farkli bir karaktere burunecegini ancak gordugumuzde algilayabiliriz. zira kendisinin tum olayi psikolojik.

    soyle dusunelim, bir gun uyaniyorsunuz ve internete bakiyorsunuz, hayatinizda yuzune bakmayacaginiz insanlar sizi "suradan alip buraya veriyor", "tesekkur edip yollardim" diyor, "2. lig topcusu" diyor. sonra gidiyor antremanda bambaska bir psikolojiye burunuyorsunuz, gecen sezon takimin lideri konumunda bir roldeyken bi anda hamle oyuncusu gibi muamele goruyorsunuz, bir yandan gecen sene galatasaray'in kume dusme hattinda olmamasinin 2 sebebinden birisinin siz oldugunu farkindasiniz, ama bir yandan twitter'da "cocuk adam adeta messi" diyen de var, sozlukte "11'e yazmam" diyen de.

    bir cok futbolcu bununla bas edebiliyor. adim adim kariyerinde tirmanmis, surekli bu carkin icinde yer almis insanlar oluyorlar genelde. kendisi ise bir anda 3. lig seviyesinden, galatasaray'in en iyi oynayan adamina donustu. o mental gecisi yapacak zamani bulamamis olabilir. veya ben komple uyduruyor da olabilirim.

    tek bildigim su, eger psikolojisini saglam tutmayi basarir ve her ay bir eksigini kapatmayi basarabilirse, kendisine aynada baktiginda "yaptim lan!" diyen bir adama donusebilir. bilenler bilir, "basardim iste!!!" duygusundan daha guzel bir sey varsa, o da ayni tutkuyla "yine basardim ulan!!!" diyebilmektir gelecekte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın