resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4018
    yasin öztekin kalibresinde bir futbolcudur. sakın yanlış anlaşılmasın yasin'de 4 sezon galatasaray forması giyen onlarca golü, asisti olan yararlı bir futbolcuydu. 2 sezon da şampiyonluk gördü.

    tarz ve karakter olarak farklı oyuncular ama benim için statü olarak benzer profiller. şampiyonluğa oynayan galatasaray'da ikisini de ideal 11'de yazmam fakat geniş kadroda olmaları çok büyük zenginlik.

    kerem'i daha değerli kılan 3. ligden bedelsiz olarak transfer edip a takımda katkı verecek seviyeye çıkması. nihayetinde yasin'i süper lig oyuncusuyken 2.50 mil. € bonservis ödeyip almıştık.

    kerem fiziksel olarak hazır olduğu zaman hücumda direkt katkı verebilen bir isim. özgüveninin artısı bu, 30 dk alıyorsun oyuna diri haliyle performans veriyor. ilk 11 başlarsa 90 dakikaya yayamıyor. kolay değil ama bir şekilde takım savunması aksıyor, dayanıklılığı yeterli gelmiyor. savunmada ek efor sarfederse bu sefer hücumda sıradanlaşıyor.

    2021-22 sezonundaki sıçrayışından sonra, yıldızlar takımı 2022-23 galatasaray'ında özel bir futbolcu olmadığını anlaması gerekiyordu. her oyuncu özeldir ama bahsetmek istediğim kalite hiyerarşisinde en üstte olmadığını anlaması gerekiyordu.

    3 türk oynatma zorunluluğunda sık sık katkı almamız gereken bir futbolcu ama şu anki seviyesiyle her maç ilk 11'e yazılıp kötü oynasa da 90 dk sahada kalacak futbolcu değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın