• 27
    fenerbahçe'nin lig tepesinde yalnız kalmasına neden olacak sonuçlar için hangi maçta hangi skor gerekiyorsa onun için uğraşılıyor. puan farkı fenerbahçe lehine 8-10'lara çıktığında sen istediğin kadar hakem de. puan farkı 10 olmuş ne hakemi denir o zaman.

    geçen sene trabzonspor için yapılanın aynısı. dikkat edin, geçen sene ali koç bile puan farkı açıldığında "trabzonspor'un hakkını verelim, hakem falan katılmıyorum." minvalinde konuşmuştu. halbuki trabzonspor ligin başından sonuna kadar hakemlerle kolkola şampiyonluğa yürüdü. puan farkı öyle açıldı ki martta falan şampiyon olmak üzereydiler. hakemden bahsetmek komik kalıyordu. ne zaman fener puan farkını indirmeye başladı, en çok sesi çıkan da onlar oldu, ama iş işten geçmişti.

    bak buraya yazmadım ama ümraniyespor alanya maçını bile ümraniyespor'un kazanacağından adım gibi emindim çünkü alanyaspor seri yakalayıp zirveye doğru tırmanmaya başlamıştı. 2-3 haftadır adana demirspor'un başına gelenleri maçları takip edenler görüyor. bizden bahsetmiyorum bile. bugün trabzonspor belki şu maçı kazanır ama konyaspor'a verilen 2.gol normalde açı maçı bilmem direkt iptal edilirdi.

    bizimkileri uyarıyorum, fenerbahçe'yi zirvede açık ara önde göstermenin adımlarıdır bunlar. geçen sene bu planla trabzonspor'u şampiyon yaptılar bu sene bu planın öznesi fenerbahçe. uyanık olun. her maça sadece o maç özelinde bakmayın.

    bakın yarın başakşehir'i de doğrayabilirler.
    (bkz: 7 kasım 2022 hatayspor başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın