resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 3104
    iyi futbolcudur. hiç alamadık diye b.k atmaya gerek yok. zaten hem mourinho'nun hem de terim'in bir şekilde tedrisatından geçen, türkiye'ye yolu bu ikisinin dostluğu neticesinde düşen bir eleman.

    şu gerçek de var; evet sahaya berkan - taylan - cicaldau çıkan bir takım için uğruna ağlanacak bir topçudur. fakat orta alanı torerira - oliveira hatta o bölgede bolca dolanan mertens olan bir takım için imrenilecek bir futbolcu değildir. gedson'da bu adamların özelliklerinden belli dozda var; ama bunların hiç birinin en iyi olduğu yönleriyle yarışabilecek seviyede değil. belki sadece göbekten driblingi bu üçünden iyidir; ama onu da sürekli yapan ve sonunda da mutlaka doğru tercihler yapan bir oyuncu değil. skor katkısı düşük. badou ndiaye'nin tudor'un oyunu akarken attığı göbek driblingleri gedson'dan kat be kat iyidi.

    kendisi iyi futbolcu; ama oynadıkça ''neden bu kadar avrupa takımının gözünden kaçtı acaba?'' sorusunun cevaplarını gösteren defoları da görünüyor. iyi bir hoca, çevresine defolarını kapatacak bir orta saha dizilimi ve biraz ciddiyetle türkiye'de güzel işler yapar. bunun yanında beklediğimiz derecede bir patlama yaparak çok çok yüklü bonservis getireceğini düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın