• 614
    ilk yarı işlemeyen bir oyun vardı, ortasahada sayısal eksikliği rakibe vermenin sıkıntısını yaşadık ve fiziksel güce dayalı bir oyuna dönünce beşiktaş'ın ilk yarı baskısı geriden oyun kurarken sıkıntı yaşattı fakat ikinci yarıda kondisyonları oldukça düştü ve galatasaray'ın kenarların baskınlığının etkisiyle maça yavaş yavaş ağırlığını koymaya başladı. ilk yarı sıkıntılı oyundan sonra okan hocanın değişikliğe gitmemesini anlamlayamadım şahsen. mertens'e çok sabrettiğini düşünüyorum bugün.
    ilk yarı beşiktaş'ın bozucu oyunu öne çıktı biz reaksiyon veremedik. ikinci yarı daha farklı bir oyun oynandı, sürklase eden galatasaray oldu. 2. golden sonra farkı açacak fırsatları yine kaçırdık, şu maç 4-1 bitse kimse şaşırmazdı.
    boey ve rashica ikilisine parantez açmak gerekir; bugün maçı çözen isim onlar. inanılmaz tempoda oynuyorlar, önlerine kim çıkarsa çıksın paramparça ettiler. icardi'nın golleri mükemmeldi onla oynayan takım kenarlarda sürekli çalışmalı bugün barış alper ve rashica'yı bu rolde gördük.
    galatasaray'ın pres yapamadığından bahsediliyor yanlış bir fikir değil fakat bunda en büyük etken beşiktaş'ın sürekli uzun vurması. sezon başından beri baskıya maruz kalmadan weghorst'a uzun vurup dönenleri toplamaya çalıştılar. galibiyet çok önemliydi fakat maçın bazı bölümlerinde problemli olduğumuz inkar edilemez. oyun kurmaya biraz daha kafa yorulmalı.
    çok kritik bir galibiyet oldu özgüven için bu tarz maçlar çok önemlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın