• 364
    beşiktaş karşılarken 4-4-1-1 gibi diziliyor, weghorst'un baskısına gedson eşlik ediyor ve ikili basıyorlar. ilk yarıda mertens ve oliveira'ya adam adama markaj uygulayarak bağlantıyı kesmeye çalıştılar. başarılı olduğunu da söyleyebiliriz özellikle mertens oyun kurulumunda neredeyse yok gibiydi, çok önde kaldı. sergio'da hareketsiz kalınca topu ayağına alan stoperler pas opsiyonu bulamadı. sürekli cenk ve weghorst'a uzun vurup dönenleri toplamaya çalışıyorlar. duran toplar ve uzun toplar dışında çok fark yaratacak bir oyun oynamıyor beşiktaş.
    bizde oyun kurulumunda ciddi problem var ilk yarının özeti bundan ibaret. oyun bir türlü öne taşınamadı. ortasahada sayısal eksikliğin dezavantajını fazlasıyla yaşıyoruz, ikinci yarı acilen üçlü ortasahaya dönülmeli. boşluklar artınca gedson'un faydalı olabileceği bir oyuna döndü.
    yediğimiz gol çok basit. duran toplarda tehlike yaratamıyoruz, rakip kullanırken de inanılmaz kötü savunuyoruz. icardi'nin golde vuruşu çok iyiydi.
    derbide oyun kalitesi ve seyir zevki zayıf. beşiktaş tercih gereği, galatasaray ise mecburiyetten dan dun vuruyor ileriye. çok geniş alanda oyun oynandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın