• 97
    orta sahaların kapışacağı derbi.

    okan hocamın ilk derbisi. şimdi deplasman maçlarında ve iç saha maçlarında oynadığımız futbola göre gidersek iç sahada baskılı başlıyoruz. deplasmanda ise ister lig sonuncusu ister lig ortasındaki takım olsun rakibi tartarak daha dengeli başlıyoruz. bu deplasman oyunu 20.dakikaya kadar bu şekilde devam ettikten sonra kendimizi rakip yarı sahaya yerleştiriyoruz. dakikalar ilerledikçe vites arttırıyoruz.

    ben okan hocanın yine bu taktikle başlayacağını düşünüyorum. harala gürele baskılı değil rakibi tartarak daha dengeli başlayacağını düşünüyorum.

    bjk'nin orta sahası fiziken bizden biraz daha iyi. bu yüzden mertens'i ilk 11 başlatacağını düşünmüyorum. belki orta saha dengesini korumak için midstjo veya berkanla başlayabilir.

    sol kanadımızda oynayan artık kim olursa sürekli bir şekilde rosier'i taciz etmeli. üzerine oynamalı, kışkırtmalı. orta sahada da josef'e aynı şekilde. deplasmanda oldukları için josef,rosier hatta gedson bile tribünleri ve takımı germeye oynayacak. josef en ufak hamlede kafasına roket düşmüş gibi atacak kendini yere.

    hadi bakalım aslanlar yolumuz açık ve daim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın