resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 833
    5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçına, 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçının hakemi olmasının bedelinin bir kısmını daha ödetmeye gelecek olan abimiz. özellikle son 2 yıldır fenerli trollerce en üst perdeden yapılan algılara bakıyorum, ödediğimiz bedellere bakıyorum. gerçekten işin içinden delirmeden çıkmak zor.

    o maçta sadece 20 senelik seriyi 20 seneye taşıyan ucuz numaralara papuç bırakmadı diye galatasaraylı ilan edildi adam. fenerbahçe gibi kibir budalası bir kulübün kaptanı daha nefesi yerine gelmemişken, dalga konusu olacağını bile bile böyle bir şey olabilir mi ya röportajını verdi.

    o günlerde gülüp eğlendiğimiz; montajlara, düzenlemelere hatta albüm kapaklarına konu olan o demecin bedelini hala ödüyoruz. 2020-2021'de şampiyonluğumuzu çalanlardan biri, ankara deplasmanındaki* performansıyla halil umut meler'di. 2021-2022 sezonunda 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçına geldi, maçı galatasaray'a döndürmemek için yapabileceği her şeyi yaptı. bu sezon 1 ekim 2022 adana demirspor galatasaray maçında da hakemdi. şimdi yine bir iç saha derbisine hakem diye atanmış.

    kim bilir daha ödenecek ne bedel kaldı ki başımıza bela ettiler kendisini. üstelik beşiktaşlı troller tarafından bangır bangır maçı galatasaray'a vereceği söylenirken. bu adam göz göre göre bir şampiyonluk, bir de derbi galibiyeti çaldı bizden. ki belki de o derbiyi en azından berabere bitirmemize müsade etseydi, sezonun gidişatı başka bir yöne doğru kırılabilirdi. son 3 maçta 1 puanı güç bela almış galatasaray zat-ı şahaneleri elinde düdük saha ortasında koştururken, buna rağmen nasıl galatasaraylı hakem diye arkasından teneke çalınabiliyor; anlamak güç...

    artık herhangi bir hakemden adalet beklentisi bile kalmadı. umarım cumartesi akşamı* kendisine de birkaç tane gol atar onu da mağlup ederiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın