• 81
    ak koyunla kara koyunun ortaya çıkacağı maçlardan birisi.

    diğeri ise malum başakşehir deplasmanı. bu maçlardan 2 maçta 6 puan çıkmaması halinde bir başarısızlıktan söz etmemiz gayet olası. 4 puan da mı yetmez? evet yetmez. sen kayseri deplasmanında kötü oyunla yenilmeseydin, içeride giresunspor’a maç vermeseydin 2 maçta 4 puan yeterli olacaktı. ali palabıyık meselesinden de 2 puanımız çalındı. buralarda var olan kredimiz bitti gitti. 2 maçta 6 puan alırsa fenerbahçe, bizim 4 puan aldığımız senaryoda fark 7 puana çıkacak. zaten avrupa ligi’nden iki aya elenecekler. mart sonrası tek kulvara inecekler. bu ligde bu sezon 8-10 puanlardan hiçkimse comeback yapamaz. öyle bir lig değil. bu sezon 8 de kapanır 18 de kapanır sezonu değil. arayı kesinlikle açtırmamak lazım.

    ilk 11’de abdülkerim, boey dışında her futbolcu dünyanın sayılı liglerinde ve takımlarında forma giyen üst düzey oyuncular. yok panik yaptık, şanssızlık var, kuş uçtu, zemin kalktı falan böyle bahaneleri önden ısıtıp ısıtıp olası kötü sonuçta bazı sorumluları işin içinden ayıklama çabasına girişilmesin.

    bahanesi olmayan maç işte. içeride derbi kazandıktan sonra başakşehir maçına final gözüyle bakacaksın. onu da alırsan dünya kupası arasında başın dik giriyorsun. aksi takdirde çok sular akacak bu köprünün altından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın