• 51
    fatih terim’in takımın başında olduğu ve galatasaray’ın 4 sezon üst üste şampiyonluğa ulaşıp, bu başarıyı avrupa kupası ile taçlandırdığı serinin 2. yılında, 1997-1998 sezonunun bu günlerinde yani 12. haftasında fenerbahçe 29 puanla lider galatasaray 8 puan geride 21 puanla 6. sıradaydı.

    eğer o gün fatih terim’in görevine son verilmiş olsa muhtemelen ne 4 yıl üst üste şampiyonluk, ne uefa kupası, ne de fatih terim efsanesi olacaktı.

    dış faktörlerden yani ali palabıyık ve türevlerinden bağımsız olarak tarihin bize gösterdiği gerçek galatasaray’ın şampiyonluk için en az fenerbahçe kadar şansı olduğudur.

    gereken desteği ve sabrı göstermeden yeni uzun vadeli başarılar, şampiyonluklar ve avrupa kupaları gelmez. şu anda galatasaray’ın ligdeki durumu, liderin 5 puan gerisinde olması pek çok örneğini yaşadığımız mayıs’ta şampiyonluğa engel değil. oyunumuz da günden güne gelişiyor ve şampiyonluğa yakışıyor.

    takımımızın şampiyonluk potansiyeli taşıdığını düşünmekle birlikte maalesef bu sene fenerbahçe’ye kredi açıldığı kanaatiyle masa başı oyunlarla işimizin çok kolay olmayacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın