resim
Thomas Tuchel
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bayern
Yaş:50
Uyruk:Almanya
  • 518
    üstünden “tuchel’i getiremiyorsan da yabancı teknik direktör getireyim deme” tarzı bir saçmalığın döndüğü elit teknik direktör.

    bir kere tuchel şu an türkiye’de hiçbir takıma gelmez. uzun uzun niye olmayacağını yazmamıza bile hacet yok. kendisini isteyen de zaten “ah keşke gelse” diye istiyordur. gerçekçi bakınca olmayacağı aşikar bir arzu.

    yalnız şuna çok kızıyorum, yabancı hoca isimleri geçtiğinde her geçen ismin küçümsenmesine ve “getirebiliyorsan tuchel’i getir abi” gibi saçma argümanların öne sürülmesine…

    bu muhabbetin sonu genelde vasat bir yerli hocaya çıkar çünkü. camianın evladı kontenjanı devreye girer hemen. bizim çocuk gelsin ya. transferleri kafama göre yaparım hoca da ses etmez falan. alan memnun, veren memnun. şark kafası tam gaz devam.

    boşta olan bir sürü kaliteli yabancı hoca var. evet tuchel’i getiremeyiz ama yine çok kaliteli, bütçemize ve tarzımıza uygun hocalar getirebiliriz. 2-3 yıl sabredip kulübü düzlüğe de çıkarabiliriz. bunları hayal etmek yerine kurnazlık yapıp ya tuchel ya x bir vasat yerli teknik direktör ikilemini şiddetle reddediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın