resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1780
    1-2-3-4 değil defalarca galatasaray düşmanlığı yapmış hakem bozuntusu. kim bu adam gücü nereden alıyor.

    galatasaray’ı kolladığı iddia edilen meşhur 3 ekim 2021 çaykur rizespor galatasaray maçında dahi maç boyunca galatasaray aleyhine kararlar vermişti. son 5 dakikada işler tersine döndü. 87. dakikada skor 2-2 iken berkan'ı kırmızı kartla atıp rize'ye penaltı çalmıştı. rize penaltıyı atsa muhtemelen 3-2 kaybedecektik. ancak kaçan penaltı sonrası diagne'nin meşhur asisti ile 3-2 öne geçince ve galatasaray 3 puanı alınca da maç boyunca bizi doğrayan ali palabıyık sayesinde 3 puan aldık gibi bir algı oluştu. bu algı üzerine de haftalarca maç alamadı.

    (bkz: #3261588) şimdi bu adam suçlu olduğu kadar galatasaray lehine hata yapanların cezalandırılıp aleyhine hata yapanların ise ödüllendirildiği sistemi de kökünden kurutmak gerek.

    işe ali palabıyık ile başlanmalı. yönetimin gücü yetmiyorsa taraftar baskısı ile mi olacak nasıl olacaksa mutlaka hakemliği bıraktırılmalı. iyi niyetli olsa insanlık hali hata yaptı deriz. ekmek parası peşinde deriz. ancak adam art niyetli. işine saygısı yok. zerre çekinmeden yıllardır açık açık galatasaray düşmanlığı yapıyor. biz pasif kaldıkça iyice cüretkar oldular. cezasını çekmeden yani hakemliği bırakmadan bize rahat yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın