resim
Ceyhun Kazancı
Görev:Genel Müdür
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 23
    kendisine dair pek fazla bilgim yok, okuduğum kadarıyla bizimle ilgili çok da hoş anabileceğimiz bir cvsi ve sicili yok.

    ancak kendisinden bağımsız olarak, yürütmekte olduğu sportif direktörlük pozisyonuna büyük bir saygısızlık yapılmıştır. bizim eski nesil futbol adamlarımız kurumsallaşma kavramını anlamadıkları ya da anlasalar da türkiye'de bunun iş görmeyeceğine dair saplantılı düşünceye sahip oldukları için sportif direktörlük pozisyonunun içini her fırsatta boşaltıyorlar.

    sportif direktör, teknik direktörün de belirlenmesinde rol alan, ve saha içinden ziyade saha dışı dinamikleri belli bir tutarlılıkta yönetmeye çalışan yönetici pozisyonudur. hal böyleyken, sizin getirmeniz gereken teknik direktör size "ceyhun" diye hitap edemez; işinizin sınırlarını çizemez.

    şenol güneş türk futbolu için öyle ya da böyle önemli başarılarda imzası olan tecrübeli birisi, ancak eski usül hareket eden birisi. ve yaşından bağımsız olarak ceyhun kazancı hakkındaki soruya verdiği yanıt en hafif tabirle hadsizce. istediği kadar maç kazansın, bu kafa yapısıyla türk futboluna katabileceği en ufak şey olduğunu düşünmüyorum ve kulüpleri bu zihniyette adamlara muhtaç bırakan anlayışın biteceği günü dört gözle bekliyorum.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...coBYzbMrfXw&s=19

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın