resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4351
    ilk haftalarda, sonsuz pas gevezeliği olmadan kısa sürede ve aksiyonla kaleye gidebiliyor oluşumuzdan razı bir taraftardım. bu özelliğimizi tempo anlamında yitirmiş olmamızdan korkuyorum. teknik olarak (çok kabaca) tek derdim bu. (bkz: 28 ekim 2022 fatih karagümrük galatasaray maçı)

    onun dışında ve daha önemlisi: değer yaratmak zorundayız, en azından denemek zorundayız. her götümüz sıkıştığında fatih terim'e koşmamalı ve insana destek verme konusunda cimri olmamalıyız. hele ki bu içimizden bir değerse...

    beşiktaş, bizden 2 puan geride ve valerien ismael'i kovdu. adamı kendileri göklere çıkarıp kendileri çöpe attılar. biz, başarısızlığa tolerans gösterebiliriz, ama değer yaratmayan popülist yaklaşıma gösteremeyiz. avrupa'yla aramızda açılan makası unutmamalı ve sadece yarın için bile olsa yarınları her zaman hesap etmeliyiz.

    hakemler tarafından doğranmış ve gol atamadığı için özgüveni yerde olan bir takım bu şu an. futbolun tekniğini, taktiğini bilen konuşsun, ama kötü bir takım olduğumuzu sanmıyorum.

    karakterli ve büyük takım olmak için üzerine koya koya gitmeliyiz. ihtiyacımız olan şey özgüven. okan hoca'ya bunu yapması için- özellikle şu ortamda- fırsat verilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın