resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4349
    kendisinden çok daha tecrübeli ve şimdilik daha iyi bir teknik direktör olan jorge jesus'un takımının evinde 4 gol yediği karagümrük'ü deplasmanda pozisyon vermeden 2-0 yenmiş* takımın teknik direktörü.

    amacım kendisini jesus ile kıyaslamak değil. jesus'u ve fenerbahçe'yi çok da beğenebilirsiniz, doğal. ancak okan buruk'un yerden yere vurulmasına hiç anlam veremiyorum. kayseri ve giresun hariç tüm rakiplerimize karşı hakim taraf bizdik. konyaspor, trabzonspor, adana demirspor maçlarını iki beraberlik ve bir galibiyet ile geçtik ki bunların ikisi deplasmandı, o deplasmanlarda da galibiyeti kaçıran taraf açık ara bizdik.

    biraz sakin olmakta, rakiplerin gidişatını izlemeden galatasaray'a odaklanmakta herkes için fayda var. biz iyi olalım, iyi oynayalım, şampiyonluk bir detaydır. her zaman şampiyon olamazsın ama şampiyon gibi oynamak lazım. bunun sinyallerini veriyoruz. okan buruk, bu noktaya liyakatıyla geldi; futbolculuk kariyeriyle değil. acele olumsuz yargılara varmak şu an bize hiçbir şey kazandırmayacak.

    şimdi beşiktaş ve başakşehir maçlarından en az 4 puan çıkarmalı. peki olur ya, iki mağlubiyet alırsa? bu durumda şu soruyu sormalıyız: hoca değişikliği bize şampiyonluk getirir mi? cevabımız hayırsa okan buruk ile sezonu tamamlamalı, takımın gelişip gelişmediğini gözlemeli, sezon sonu gelecek yıl için karar vermeliyiz. yok, hoca değişikliğinin bizi yarışta tutacağını düşünürsek o zaman zaten yönetim 1 dakika beklemez. yönetimler için en kolay kaçış, hoca göndermektir; hele hoca yerliyse, bu çok daha kolay oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın