• 500
    ilk yarı ile ikinci yarı arasında ciddi fark vardı. 33'te adnan uğur atılana kadar oyun kontrolünün bizde olduğu fakat temposuz ve pozisyonların az olduğu bir oyun oynanıyordu. takımın yavaş oyunu ilk yarının sonuna kadar devam etti.
    ikinci yarıda oyuncular daha konsantre ve istekli gözüktü. pozisyonlar arttı, oyun tek kaleye döndü fakat bitirememe sorunu devam etti. 4-5'e gidebilecek maç oldu ikinci yarıda.
    barış alper çok etkili olmadı belki ama kerem'in çıkarılma kararı son derece doğruydu. okan hoca geçmiş maçlarda çift forvete dönüp bağlantıyı öldürüyordu, mata tercihi forveti ikilemekten çok daha mantıklı.
    rashica, dubois, icardi ve sergio maçın tamamında son derece iyi oynadılar. dubois ve sergio yaratıcılık kısmında bariz fark yaratan oyuncu oldular. hücum etmek istiyorsak sergio vazgeçilecek bir oyuncu değil.
    karagümrük düşük profilli bir takım. anlam yüklenilecek veya kıstasa alınacak bir maç değil. galatasaray kalitesinde bir takım bu maçları rahatlıkla geçmeli, ikinci yarıda net bir kalite farkı ortaya çıktı zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın