• 94
    gol yemeye oldukça müsait bir takım karagümrük. pirlo ile geriden pasla çıkma konusunda ısrarcılardı son haftalara kadar, bize karşı bu ısrar devam eder mi onu bilemiyorum. ortasaha oyuncuları sürekli pozisyonunu kaybediyor, isimler değişiyor fakat istikrarlı savunma katkısını alamıyorlar. borini takımın en iyi oyuncusu. kenarlarda oynadığı zaman çok doğru gol koşuları yapabiliyor ona karşı ekstra önlem almamız gerek bu maç. caner savunmada çok aksayan bir oyuncu olsa da hücumda asistleriyle öne çıkıyor, rashica'nın ciddi üstünlük kurmasını bekliyorum o bölgede.
    emin bayram'ın sağ stoper olması daha doğru olabilir, soldayken topu sağına alırken çok belli ediyor ve sol ayak hiç yok. baskı yediğinde problem yaşıyor. ayrıca nelsson'un solda olması emre taşdemir'in arkasını savunma konusunda daha faydalı olur.
    rakip oyun organizasyonu açısından ligin en zayıf takımlarından birisi. pirlo'nun amacını anlamak zor. bireysel kaliteye bağlı durumdalar. net oyunla kazanmak gerekir, puan kaybının tahammülü olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın