resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4292
    kendisini desteklediğim hocamız. bu sene giresun maçının ilk yarısı ve kayseri maçı dışında kötü oynadığımızı düşünmüyorum. hele son alanya maçının ilk yarısı oyun olarak son yıllarda en çok zevk aldığım maç oldu. hakemin katletmesi nedeniyle 2. yarı oyun gitti. kaldı ki son yıllarda on bire on birken bile öne geçip verdiğimiz çok maç varken nerdeyse maçı alıyorduk.

    (bkz: 23 ekim 2022 galatasaray alanya maçı)

    her şeyden önemlisi hoca daha 4 aydır takımın başında. ekstrem örnekler dışında kimse 4 ayda bir şey yapamaz. daha şu zamanda koltuğunun tartışılmasına gerçekten şaşırıyorum. kaldı ki bence iyi oyun devam ederse şampiyonluk gelmese de seneye devam edilmeli.

    teknik ekibini avrupa futbolunu bilen insanlarla güçlendirerek benden ayrıca puan almıştır. her zaman söylediğim gibi bizim rakibimiz avrupa takımları. bir şekilde onların standartına ulaşmalıyız. gerekirse bunun için birkaç sene feda edilebilir. bizim türk futbolundaki bu kısır döngüden kurtulmamız için hedef almamız gereken yer dışarısı. bu devrimi yapabilecek kişi kesinlikle uluslararası standartları uygulayan bir kişi olabilecektir. ben genelde yabancı hocadan yana olsam da yerli bir hoca da bu vizyonu gösterirse kesinlikle desteklerim.

    daha önce nötr olduğum okan hocaya şu anda pozitifim. arkandayız hocam. sen yeter ki biraz daha sakin düşünüp hamlelerini ona göre yap. sonunda başaracaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın