• 52
    okan hoca'nın kazanmak zorunda olduğu maç. 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçının ilk yarım saatinde hakem oyuna müdahale edene kadar son yıllarda izlediğimiz en iyi oyunlardan birini izletti bize hoca. maçta sonrasında yaşananlar zaten herkesin malumu, ben de tribündeydim. ancak her şeye rağmen hoca oyuna doğru müdahale etse kazanılabilecek bir maçtı. alanya maçı öncesinde okan hocanın galatasaray kariyerinin önündeki 4 maça bağlı olduğunu düşündüğümü söylemiştim. (bkz: #3468899)

    ilk puan kaybı ne yazık ki geldi. eğer bu maçta da 3 puan gelmezse ben dünya kupası arasında okan hocayla yolların kesinlikle ayrılacağını düşünüyorum. karagümrük sonrası beşiktaş ve başakşehir maçları var. beşiktaş şenol güneş ile bir ivme kazanacaktır, garanti maç değil. başakşehir zaten ligin iyi takımlarından. karagümrük maçı sonrası bu iki maçta da puan kaybı olasılıkları yüksek.

    bu maçlarda da puan kaybedersek üst üste 5 maçta puan kaybetmiş ve zirveden oldukça uzaklaşmış olacağız. böyle bir durumda da yönetimin hocanın arkasında duracağını düşünmüyorum. evet hakemler doğruyor, evet bir savaş veriyoruz, ancak bu dediğim senaryoda tekrardan yükselişe geçip bir ivme yakalamanın en kolay yolu hoca değişikliği olacaktır. ne yazık ki bu ülkede böyle işliyor. sabrımız yok, başarılı olmak zorundayız. bu seneyi de boş geçersek şampiyonluk hasreti 4 yıla çıkacak, galatasaray için uzun bir süre. yönetim de bu kadar yatırım yapmışken bunu yaşamak istemez ve en kolay çıkış yolunu tercih eder, o yolun da ne olduğunu daha önce defalarca kez tecrübe ettik. yarıştan uzaklaştığımız durumda takımın başına geçip bizi tekrardan yarışa sokma ihtimali olan sadece bir kişi var.

    karagümrük maçından 3 puan, sonraki beşiktaş ve başakşehir maçlarından en az birinden 3 puan, diğerinden de en azından 1 puanla çıkarsak okan hoca sezon sonuna kadar takımın başında kalmayı garantiler bence. aksi durumda takım zirveden uzaklaşmış olacak, demoralize olmuş bir takımla dünya kupasına arasına gireceğiz.

    önümüzdeki 3 maç okan hocanın ve galatasaray'ın 22-23 sezonu için kaderini belirleyecek. bu maçla başlıyor bu süreç. umarım 3/3 yaparak 9 puanla dünya kupası arasına rahat kafayla ve moralli gireriz. aksinin yaşanacağı senaryoda 14 kasım 2022 tarihinde pazartesi günü sabahı imparator fatih terim florya'ya zuhur edecektir. görünen köy kılavuz istemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın