• 112
    iki yarı değil de iki farklı maç gibi oynanan maç. iki takım da 45 dakikada çehre değiştirdi. fenerbahçe yüksek mücadele gücüyle 3 farklı geriden gelip beraberliği kurtarmayı bildi.

    işini bilen rakip hocalar için ise fenerbahçenin çözülme maçı oldu diyebiliriz. çünkü fenerin yaptığı yanlışları da doğruları da bu kadar açık ve net görebileceğimiz bir maç oynamamışlardı.

    fenerin çok zayıf 2 noktası var. çizgi savunma yapan fenerbahçe araya atılan toplarda inanılmaz zaaf yaşıyor. ağır, tek hamlelik savunmacılar ve orijinli bek olmayan kanatlarla ancak bu kadar olur. milimetrik ofsayt olmasaydı yarım saatte 4 gol yemiş olacaklardı. bir diğer zaaf ise bariz bir şekilde altay. adam psikolojik olarak zaten ekside ama bu maç fizik olarak da çok kötüydü. yenilen 2. golde ve ofsayt nedeniyle iptal edilen golde devrildi resmen.

    güçlü noktası ise kondisyonları. kulübeden girenler olsun, sahada kalanlar olsun fenerbahçe 70-90 arasında bile maça yeni çıkmış gibi oynayabiliyor. teknik olarak zayıf olsalar bile o dakikada vücut koordinasyonunu koruyabilme yetisi düşmüş rakibe karşı yeterli oluyor.

    fenerbahçeyi yenmek isteyen takım koşu mesafesinde 115-120 km civarını yakalamak zorunda. çünkü 90 dakika kapanan takıma büyük ceza keserler. aynı şekilde 90 dakika saldırmaya çalışan takım da fenerbahçeye karşı çok zorlanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın