• 109
    3-3 yaptı fener. gözü kör fanatikler eleştirmeye devam etsin jorge jesus ve fenerbahçe'yi. 1 gol yiyince orası burası dağılmayan bir takım oldu fenerbahçe. performans göstermeleri için bizim ligimizdeki hakemlere gerek duymadıklarını gösteriyorlar.

    fenerbahçe'nin oynadığı futbolu 15-20 dakika alanyaspor'a karşı oynadık, burada ''allah'ım brezilya mı?, şampiyon cimbom'' yazılmaya başlandı. bu adamların futbolunun yeniden temellendiği hazırlık maçlarından beri belliydi. üstüne koya koya ilerlediler. disiplinli ve yüksek konsantrasyonlu oynuyorlar. üstelik 90 dakikaya bu enerjiyi yayabiliyorlar.

    fenerbahçe'nin başarısızlıkları bahanelerle örttüğü gibi kimisi doğru kimisi gereksiz bahanelere sığındığımız için başarı grafiğimiz düşüş halinde. bu kafayla gidersek tıpkı fener gibi bir bakmışız 8-10 senedir başarı görmemişiz.

    işin kötü yanı okan buruk'un foyası kadıköy deplasmanında ortaya kabak gibi çıkınca, objektif olmayı becerebilen yazarları ''rakip taraftarı'' olmakla suçlayan kişiler ne diyip, düşünecek acaba.

    bu performansı devam ettirirse fenerbahçe, gaza gelen yönetim ve taraftar olası şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirleriyle doğru transferler yapıp da dominasyonu başlatırsa o zaman homurdanırız ''makas açıldı'' demeye.

    arabanın yıkanması için yağmur yağmasını bekleyenler gibi bekliyoruz teknik ekip performansının ve etkisinin görülmesini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın