resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4281
    bir iyi bir kötü ilerleyen, doku uyuşmazlığı yaşayan valerien ismael'i beşiktaş yolladı ve doğru olanı yaptı. büyük takımsan idare etmeyi, biraz daha beklemeyi, hocanın pişmesini beklemeyi seçemezsin. herkes işine gelince fatih terim'i örnek veriyor. 1996 yılında sosyal medya olsa hocanın ipi çekilirmiş. benzer senaryoyu kaç yüz bin hoca yaşıyor ve aralarından fatih terim gibi birileri zar zor sayılı çıkıyor. ama bugün bu noktada fatih terim'i de takımın başında istemediğimi çok kez belirttim.bu dip notu vermek önemli bazı suçlamaların önüne geçmek için.

    bir iyi bir kötü, her maç soru işareti, yanlış tercihler galatasaray ve okan buruk birlikteliğinde de mevcut. hakem performansı diyecek olanlar haklılar ama ben saha içindeki oyundan, plandan, stratejiden ve yönetimden, motivasyondan bahsediyorum.

    kendisi ile olmayacağını anladığımızda biraz geç olacak ve masa altı/ masaüstü oyunları seven malum camiaya cumhuriyetin 100. yılı gibi sembolik bir sezonda şampiyonluk sunulmuş olacak. zaten fol yumurta ortada yokken atatürk'ü kendileriyle bağdaştırmaya çalışıyorlar. kendi takımlarının atatürk'ün takımı olduğu sanrasında yaşıyorlar. bir de bundan sonra çekilecek baş ağrısına neden olacak her senaryoya karşıyım. okan buruk teknik yönetimi de bunlardan biri. sezon öncesi 5. haftayı bekleyin dediler, açılacak dediler, 2 katı süre geçti, en fazla 15-20 dakika bir oyun görüyoruz sonrası yine kaos. hakem kaynaklı ya da değil. maçlarda değişmeyen tek şey bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın