resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3862
    kendisini terörist ilan eden ak parti olabilir, ancak kendisinin bir suç şebekesinin elemanı olduğunu ilk gösterenler nuh mete yüksel ve mit raporlarıdır.

    https://www.youtube.com/watch?v=2hx9J95Cm0c
    kendisinin 90'larda krize girip, her türlü siyasi baskıyı ve bulunduğu suç şebekesinin gücünü kullanarak, kamuoyu baskısı ile üniversite öğrencisi bir kızla* evlendiği gün vicdansız bir insan olduğuna kolayca kanaat getirebilirsiniz. bu arada nikah şahitleri de tanıdık isimlerdir. dönemin başbakanı, tansu çiller ve fettullah gülen. nikahı kıyan ise dönemin belediye başkanı recep tayyip erdoğandır. şu düğünden hayır gelmesi, imkansıza yakın bir şey.

    sonrasında basında kızın kapanmasını istediği ve eğitim hayatına devam etmesine izin vermediği gibi iddialar yazılıp, çizildi. tahmini olarak kamuoyu baskısı oluşturan suç örgütü şebekesinin başının öğütleri bu yöndeydi. ancak kız ve kızın ailesi farklı dünyaların insanıydı.

    4 ayın sonunda boşandılar. kız boşandıktan sonra, 'intihar etmeyi bile düşündüm.' diye açıklama yaptı. sonrasında bu şaban, kızı, düğünde takılan takıları aldığı için hırsızlıkla suçladı. nihayetinde, 99 depreminde hayatını kaybeden, cenazesine bile gitmediği eski eşi için son olarak şöyle bir demeç vermiştir.

    --- alıntı ---
    ülkemiz kan ağlıyor. darbe üstüne darbe geliyor. hepimiz insanız, hangisine üzüleceğine insan şaşırıyor. birçok yakın arkadaşımı kaybettim. esra da bir insan bir beraberlik oldu. tabii insan olan üzülür. binlerce kişiye dua ederken ona da allah rahmet eylesinden başka ne diyebilirim.’’
    --- alıntı ---

    yani kendisinin bugün verdiği röportaj, beni gram şaşırtmamıştır. kendisi ile bir başka iddia da, fatih terim'in ikinci döneminde christian, lukunku gibi, bu şabanın alt kategorisindeki futbolculara yönelirken, kendisine niye son anda yöneldiğine dair bir iddiadır. o dönemi hatırlayanlar, şabanın blackburn'de kiralık oynadığı ve inter'de persona non grata olduğunu bilir.

    iddia uefa kupasındaki bir eleme sonrası fatih terim'in dağıtacağını açıkladığı 'jeep'lerle ilgilidir. şaban devamlı bu primin neden gelmediği ile ilgili çevresine dert yanar. bunun ipe sapa gelmez kardeşi ise, bu durumu merve terim'e 'baban primlerin üstüne yattı' şeklinde dile getirir. bunu duyan terim, şabanı odasına çağırır. masanın üstünde terim'in kasasından hazırladığı para ve kendi 'jeep'inin anahtarı vardır. terim net bir şekilde, 'ya parayı ya da jeep'i al ve buradan ... git' der. doğal olarak geçmişte yaşadığı olay sonucu kendisini istemez.

    şimdi gelelim, kullanıldım iddialarına. bu konuda haklıdır, kendisi kullanılmıştır. hükümet ve örgüt tarafından defalarca kullanılmıştır. çünkü kendisinin beyni yoktur. son röportajında da beynini kiraya verdiğini, örgüte ve hükümete dair iddialarda, 'ben bilemem, edemem' diyerek dile getirmiştir. bilmediğin etmediğin yerlerin bayrak adamı olursan, sonun bu olur şabancığım.

    futbolcu olarak, elmanderden 1 tık fazla koşan, çok daha iyi fiziğe sahip bir oyuncuydu. ayrıca, havadan elmander'e kıyasla çok çok daha üstün olan, yerden ise 2 tık geride olan bir futbolcuydu. zaten yerden de çok iyi olsa, haaland'dan önceki haaland falan olurdu. bu kadar üstün bir futbolcu*, kimseye ihtiyaç duymadan, ülkede istediği hayatı yaşayabilir, futbol kariyerinin getirdiği saygınlığı son gününe kadar yaşayabilirdi. sosyal hayatındaki seçimleriyle başına gelenleri dibine kadar hak etmiştir.

    eleştirdiği hükümetin ülkede yaptığı tek iyi iş, kendisinin bayrak adamı, medya yüzü olduğu örgüte ilk kurşunu atan olmalarıdır. eğer allah muhafaza bu işlemi başka bir hükümet yapsaydı, sümüklü hocası başımıza yeni iskilipli atıf falan olurdu.

    edit: son olarak, uefa kupasının kazanılmasında sümüklünün etkisine dair iddiaya, buna iki türlü de cevap verilebilir, diyerek ne kadar aptal olduğunu göstermiştir. sümüklü hocana söyleseydin de, keşke 'bam' üçlüsü varken dua edeydi, göreydik kerametini. var olduğun takımın kalitesi veya kendi kalitenden bihaber bir meczupsun şaban.
App Store'dan indirin Google Play'den alın