• 241
    galatasaray açısından ilk 11 haftalık süreçte facia hakem performansları ve ideal onbirin bulunamaması sebebiyle biraz sönük geçen sezondur.

    2. hafta ic sahada giresunspor yenilgisi,
    4. hafta trabzonspor beraberliği,
    8. hafta adana demirspor beraberliği,
    10.hafta kayserispor yenilgisi,
    11.hafta alanyaspor beraberliğiyle;

    toplamda alınabilecek 30 puandan 12'sini kaybetmiş durumdayız. bu kayıplardan trabzonspor ve demirspor maçlarından alınamayan dört puan telafi edilebilir ancak giresunspor, kayserispor ve alanyaspor maçlarında kazanilamayan (kazandirilmayan) 8 puan çok ekstra. nitekim kayseripor, fenerbahçe ve beşiktaş'a kaybetti. giresunspor ise beşiktaş ile oynayıp sahadan mağlup ayrıldı. alanyaspor ise fenerbahçe'ye 5-0 yenildi, beşiktaş ile 3-3 berabere kaldı. gerçi ali palabıyık ekmeğimize kan doğramasa alanyaspor'u rezil rüsva edecektik ancak ne kadar öfke duysak da atı alan üsküdar'i geçmiş durumda*.

    velhasıl rakiplerimizin takilmadığı görece zayıf ekiplere kaybedilen puanlar bizi zora sokacak. kenetlenmemiz gerekmekte. ayrica yabancı futbolcularımıza türkiye'deki futbol iklimi öğretilmeli. biz bu kötülükler ile ilk sefer karşılaşmıyoruz, ciddiyet ve özveri ile canımızı dişimize takarak yine bu düzeni alt edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın