• 179
    fenerbahçe kulübü yüksek divan kurulu başkanıdır.

    şimdi birçok taraftarımız 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı koreografisinin neden konuşulmadığını soruyor ya.. hah işte onun cevabı uğur dündar'da saklı.

    öncelikle şöyle bir fotoğraf paylaşayım: https://gss.gs/dq9.png

    tarih: 24 ekim 2022
    yer: ataşehir ülkespor salonu

    fenerbahçe basketbol müzesi açılışına görüldüğü üzere ekrem imamoğlu'da katıldı. hatta açılışta şöyle bir cümle de kullandı:
    https://www.youtube.com/watch?v=1OeXZpXRLyU
    "fenerbahçe, cumhuriyet'in asil kurumlarından biri"

    neyse, başka bir fotoğraf daha göstereyim: https://gss.gs/BFU.png
    https://twitter.com/.../1578007153679507457

    meral akşener sözcü gazetesini ziyaret ediyor. hani galatasaray aleyhine sürekli haber yapan sözcü gazetesi. ve evet karşımıza yine uğur dündar çıkıyor.

    uğur dündar aynı zamanda halk tv'de programda yapıyor. programında ümit özdağ dahil birçok muhalifle röportajlar yapmıştır. kemal kılıçdaroğlu'na kitabını takdim edip, yeri geldiğinde uçak sırası beklerken bile övmüştür.

    söylediklerim, muhalefetin uğur dündar'dan çekindiği anlamını çıkarmasın. lakin muhalefetin fenerbahçe taraftarından çekindiğini çok rahat bir şekilde söyleyebilirim. konu muhalefet olunca objektif kalabilen ama söz konusu galatasaray olunca rambo'ya bağlayan uğur dündar'ın, fenerbahçe taraftarını gaza getirebileceğini çok iyi biliyorlar. birkaç ay önce onun mesajını çok iyi verdiler. hatırlayın, trabzonspor şampiyon olduğunda ekrem imamoğlu twitter üzerinden birçok şampiyonluk mesajını beğenmişti. bunun üzerine uğur dündar'da alakasız bir şekilde ekrem imamoğlu'nun bu tutumuna üzüldüğünü ve jest beklediklerini söylemişti.
    https://mobile.twitter.com/...xq5_wVIDhIw75n4zQfCw

    bunun üzerine ekrem imamoğlu'da davete icabet etmiş ve bambaşka bir tartışma konusu ortaya çıkmıştı. işte davete bordo- mavi renkli kravatla gitmiş ve hediye ettiği kitapta da fenerbahçe'ye hakaret tarzı şeyler mi ne varmış!
    https://twitter.com/.../1519615644563607553

    o davetten sonra ali koç'un açıklamalarına bakalım:

    "bu ilden gelen insanların bazılarının enteresan karakteristik özellikleri var. hangi partiyi tutarsa tutsunlar, hangi görevden geliyorsa gelsinler, enteresan özellikleri var. milli takım fenerbahçe'nin stadına maç yapmaya gelir, hocası bordo-mavi kravatla gelir. şehrin belediye başkanı başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravatla. ya kime ne anlatıyorsunuz? bir de utanmadan, ben bilmiyordum, eminim sayın başkan da bilmiyordu. bize ağır hakaretler ifade eden bir kitabı da hediye olarak getirme hassasiyetsizliği var. inşallah fenerbahçelilerin istanbul belediye başkanı sayın imamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez."

    https://www.trthaber.com/...na-tepki-678500.html

    son cümleyi tekrar yazayım: "inşallah fenerbahçelilerin istanbul belediye başkanı sayın imamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez."

    açık bir şekilde tehdit etmişti. düşünün, yıllar yıllar sonra ülke adına bir umut belirmiş ama bazıları sırf fenerbahçe için bu umut kırıntılarını çöpe atmaya hazırdı. tahmin edersiniz ki bu açıklamalardan sonra fenerbahçe taraftarı gaza gelmiş ve sandıkta görüşürüz tarzı söylemlerde bulunmuşlardı.

    muhalefet, galatasaray kulübünü ve taraftarını herhangi bir tehdit olarak görmüyor. ki zaten görmesinler de çünkü bizler küçücük bir umut kırıntısı için bile her şeyi veririz ama fenerbahçe kulübü ve taraftarı, onlar için çok büyük bir tehdittir. uğur dündar önderliğinde camiayı ve taraftarı öyle bir gaza getirirler ki, haziran da bir bakmışız chp için "sandıkta görüşürüz" deniyor! hal böyleyken, muhalefet kanadı galatasaray'ın hazırladığı koreografiyi falan paylaşabilir mi? düşünün ya, dünyanın konuştuğu bir koreografimiz var ama bir gün sonra ekrem imamoğlu fenerbahçe için cumhuriyetin asil kurumu diyor! hem de basketbol müzesi açılışında!

    bakın bu sezon* aleyhimize kasıtlı bir şekilde onlarca hata yapıldı. herkes iktidar, o, bu, şu diyor ama kendine muhalifim diyen insanların da buna neden olduğunu çok iyi bilin.

    son olarak uğur dündar'ın şu son birkaç günde paylaştıklarına bakalım:

    https://twitter.com/.../1584112321978171392 (beğendiği tweet)
    https://gss.gs/opu.png

    23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçından sonra aleyhimize bile isteye yapılan skandallardan sonra erden timur'un konuşmalarına ithafen: https://twitter.com/.../1584508870676066305
    https://gss.gs/17i.png

    nasıl bir kafada olduğunu daha iyi anlayacağınız bir tweet: https://twitter.com/.../1584130994604371968
    https://gss.gs/C2D.png

    not olarak şunu da söyleyeyim; şimdi bana abartma, saçmalama, ne alakası var gibi şeyler söyleyebilirsiniz ama bu yazdıklarım sadece benim kişisel düşüncelerimdir. bunu da belli bir mantığa sığdırmaya çalıştım o kadar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın