resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3840
    trt'de spor yorumculugu yaptigi donemde, kendisinin tarafsiz gorunmek icin defalarca galatasaray'in hakkini yedigine ve yenmesine ses cikartmadigina sahit olduk.

    simdi adalet sovalyesi gibi gezmesine asla inanmiyorum. ulke ele gecirilirken ses cikartma, akp ulkeyi soyarken ses cikartma, ulkenin komutanlari hapislerde curutulurken gik etme, siyasetteyken galatasaray dogranirken sessiz sessiz otur; sonra akp'den aforoz edilince herseye ses cikart, feto ortada birakinca sabah aksam mizmizlan, simdi tasmasini kimse tutmadigi icin galatasaray'a yanliyor.

    kendisinin futbolculugunu cok sevdik, takima sahip cikti, cebinden maas odedigini biliyoruz baska oyunculara, futbolculugu bir galatasaray efsanesidir. ama oraya kadardir. gerisi utanc kaynagi. galatasaray'in kapisindan cikip gittigi gun bizimle ilisigi kesilmistir.

    bir de cikip youtube'da adalet timsali, hak hukuk savunucusu gibi konusmasi beni delirtiyor. neymis, sucsuz babasini hapse atmislar. ulan senin hizmet ettigin vatan haini terorist organizasyon, tarikat musveddesi tipler bu ulkenin onlarca serefli komutanini hapiste curuttu, gik ettin mi ki, baban hapse atildi diye mizmizlaniyorsun?

    simdi sagda solda fetocu oldugunu bile inkar ediyor, ben ne bileyim diyor, ben mi yaptim diyor, ben mi ettim diyor. siyasetteyken "buyuklerimiz karar verdi, oyle gerek gorduler, yaptim" diyerek tweet atmis adam, baskalarinin "gorevlendirmesiyle" millet vekilligi yapmis adamsin sen!

    bu ulkede hersey olursunuz, ama rezil olmazsiniz. kendisi de bunun en buyuk orneklerinden biri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın