resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1620
    şimdiye kadar her hangi bir hakemin başlığına hiç yazmadım, daha sonra da pek yazacağımı zannetmiyorum, şu anda bu ilgili şahsın başlığına yazdığım üçüncü entry.

    geçtimiz sene oynanan maçta demiştim. (bkz: #3261589)

    ligdeki acemi hakemler dahil diğer tüm hakemler bir tarafa, bu hakem bir tarafa. bu gerçekten bambaşka bir seviye. hem olabildiğince kötü yönetiyor, hem de vücut dili mükemmel yönettiğini iddia ediyor. inanılmaz. insanı çileden çıkaran da bu. hata yaptığının farkında dahi değil. vücut dili inanılmaz itici.

    katlettiği maçları, sadece bizim değil bakın, diğer tüm maçları yazsak, adama halı sahada bile maç yönettirilmemesi lazım. ne hikmetse bu adam hâlâ hakemliğe devam ediyor.

    koskoca türk futbol kamuoyu bu hakemin oldukça kötü bir hakem olduğuna kanaat getirmiş, fikir birliğine varmış. ama öyle bir güç ki, kimse bu hakemin lisansını iptal edemiyor.

    bu nasıl bir güç yahu?

    umarım lisansı iptal edilir, gerçekten hakemliği bıraktığı gün bunu tüm futbol kamuoyu adına kutlayacağım. 30 yıldır maç izlerim bu kadar istikrarlı bir şekilde maçları katleden başka bir hakem görmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın