• 62
    fifa ve uefa'dan medet ummayı geçin. umurunda olmaz bu adamların. bu adamlar kasım ayında dünya kupası düzenletiyorlar dünyaya, önce kendi işlerini düzgün yapsınlar.
    taraftar decoder almasın; yani almasın da sayı o kadar yüksek olmuyor. olsa da adamlara dokunmuyor belli şu ana kadar kim böyle kampanya yaptıysa bir işe yaramadı.
    yayın ihalesinden çıkılsın; yılların fantezisi, aziz yıldırım çok tehdit edip yapamamıştı. kimse de yapamaz. yapsa da ne kadar işe yarayacak belli değil, daha çok kulübe zararı olur.
    ligden çekilelim; en delikanlı eylem olur ama işe yaramazsa cezası da çok ağır olur.
    taraftar protesto etsin; bu ülkede "utanma" duygusu kalmadığı için yarabbi şükür diyerek hayatlarına devam ediyorlar.

    ne işe yarar peki? masada, lobide güçlü olmak işe yarar. hakkını yedirmezsin, sana karşı karar verirken 2 defa düşünürler. burada uzun süredir kaybettiğimiz fatih hoca'nın aldığı cezalardan belliydi. "güçlü olmazsanız size herkes dokunur" çok doğru. küçülüyoruz, güçsüzleşiyoruz. ülke değişti, futbol da değişti. eskiden yumruğumuzu vurduğumuz yerde şimdi bizimle dalga geçiyorlar. belli ki cevap veremiyoruz.

    nasıl güçleniriz, bunu ben bilemem. o masalarda ben oturmuyorum. bu camianın sorunu. yönetimin, genel kurulun çözmesi gerekiyor. ülkenin yapısına bakınca çok ümitlenmemek gerekiyor galiba. biz en iyisi sosyal medyadan bir bildiri yayımlayalım, altına "sapla", "roket atsaydın" tarzı yorumlar gelsin. taraftarın gazı alınsın, devam.

    kendi adıma ise uzun süredir hiç bunlara kafa yormadan sadece sahaya bakmaya çalışıyorum. işin eğlenceli tarafı, keyif aldığım "saha içi" çünkü. ama dün akşam gerçekten çok canım sıkıldı. eğlenceli bir şeyi aldı ve kırdılar. sinir değil artık bıkkınlık hissettiğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın