• 569
    pilot olmamak icin sicagi sicagina yazmadigim mac.

    mac ile ilgili olarak dertlesmek istiyorum. uyku uyuyamadim, aile hayatim, arkadasliklarim olumsuz etkileniyor tutamiyorum kendimi. ıyi ki cocugum yok beni o halde gormesini istemezdim gercekten.

    mac ile ilgili dusuncelerime gelecek olursak:
    * hakem tayfasina allah biraz karakter, seref, namus, haysiyet nasip etsin. onlara diyecek bir sey yok.
    * kusura bakma okan hocam. sinir ucu falan anlamam ben. biz buyuk takimiz. sen de profesyonel hocasin. skoru yakalamisken maci o sekilde bitirtmen lazim. ne demek sesimi duyuramadim falan ya saka misin? enseye mikrofon falan hayatimda ilk defa duyuyorum.
    * ey futbolcular, yediginiz onunuzde yemediginiz arkanizda. sorsak dunyada sizden iyisi yok. napoli, porto, inter kariyerlerinize de diyecek soz yok. siz bu durumlardayken is yapmak icin buradasiniz. yoksa niye varsiniz? biz cicaldau, morutan falan yine boyle skorlar aliyorduk zaten. eyup o son pozisyonda golu yapacaksin guzel kardesim. nelsson, vurdurmayacaksin orda. muslera, oz abim, tuttugun koseden gol yemeyeceksin bir zahmet. abdulkadir, gecen hafta bir metreden o golu atacaksin birader hayirdir siz ya.

    ozetle, bu sezonu da ben kafada sildim. kusura bakmayin fenerbahce oyle ya da boyle hem masada hem sahada bizden daha guclu. eyup'e de son saniyede golu kacir diye ali koc demedi ya. onumuzdeki karagumruk, besiktas ve basaksehir maclarinda galip gelebilecegimizi de dusunmuyorum. sonrasi yine zulum gibi bir sezon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın