• 147
    ligde şu ana kadar oynadığı en iyi oyunu ve muhtemelen çok farklı bitecek bir maçı beraberliğe bağladılar. öyle veya böyle 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçıyla galatasaray'ı şampiyonluk yarışından kopardılar. bu saatten sonra galatasaray artık ne yaparsa yapsın şampiyonluk potasına yaklaşamaz bile, yaklaştırmayacakları çok net belli oldu. erden timur'un türk futbolu için adalet toplantısından hemen sonra adeta meydan okudular ve gücü ellerinde tuttukları için bu sezon da kontrolün kendilerinde olduklarını gösterdiler.

    galatasaray'ın karşısında organize ve saf bir kötülük var. bunu yıllardır söylüyoruz, ancak camianın çoğunluğu yeni uyanmaya başladı. öncelikle içerideki truva atlarını temizleyip, tek yumruk olmak lazım. galatasaray maçların kayıtlarını fifa ve uefa ile paylaşıp sistematik olarak tff ve alt kurulları şikayet etmeli. match fixing konusunda inceleme talep edilmeli. mhk ve sorumlu hakemlere doğrudan bölge idari mahkemeleri yoluyla dava açılmalı. çünkü galatasaray aynı zamanda bir şirket ve her verilen karar bu şirketi mali olarak etkiliyor. ondan sonra ilk yapılacak iş galatasaray'ın kayıtsız şartsız yayın havuzundan çıkmanın yolunu bulmasıdır. çünkü yayın havuzundan çıktığın an bu iş biter. her şey ellerinde patlar, bu lig oynanamaz. zaten ekonomik olarak bitik bir lig, galatasaray'ın yayın havuzundan çıkmasıyla çöker.

    galatasaray'ın ligden çekilmesi şu aşamada bu organize şebekenin istediği şey. çünkü galatasaray'ın çekilmesi demek galatasaray'ın hiçbir şey elde edemeden onların istediği galatasaraysız lig demek. galatasaray yanacaksa bunların düzeni de toptan yıkılmalı ki bu mücadelenin bir anlamı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın