resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 884
    türk futbolunun aleni şekilde mobbing uyguladığı zeki, çevik ve ahlaklı, takımımızda bulunmasından ötürü onur ve gurur duyduğum yetenekli, karakterli futbolcu.

    olay önce abdülkerim'in fb ve bjk'yi reddetmesiyle başladı. bu iki şer yuvası camianın en elzem duyduğu futbolcuydu nitekim yerli sınırı gibi garabet söz konusu olunca ve geçen sene gösterdiği performansa bakarsak, fb ve bjk için çok önemli bir transfer olacaktı. abdülkerim bu iki şer yuvasını reddedip hayalinin takımını tercih etti. öncelikle bu tercihiyle okları üzerine çekti.

    sonra olaya bizim süper taraftarımız girdi. en ufak hatasında eleştirmeye, hakaret etmeye ve alaya almaya başlayınca şerefli türk hakemlerinin istediği ortam oluştu. ve bunun sonucunda 11 maç, 2 kırmızı kart. 2 kırmızı kartın da kırmızı kartla uzaktan yakından alakası yok. abdülkerim'in zaten taraftar gözünde kredisi olmadığını bildikleri için rahat rahat çıkardılar o kırmızıları.

    oysa abdülkerim bizim için bilhassa şu yabancı sınırında çok kritik önem teşkil ediyor, ikamesi yok. oynamadığı maçlarda bunu gördük, şerefli türk hakemleri de görüyor. çatır çatır abdülkerim'in kariyeriyle oynuyorlar. 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı'ndan sonra abdülkerim'in yüz ifadesi çok üzücüydü. kimseyle kavgası gürültüsü olmayan, efendi şekilde topunu oynayan bir adam aleni şekilde mobbinge uğruyor ve bu mobbing karşısında galatasaray taraftarı bile yanında değil. bu psikolojiyi nasıl kaldırabilir bilmiyorum ama içinde bulunduğu durum için hem çok öfkeli hem de çok üzgünüm.

    ben senden razıyım hocam. eline emeğine, iyi niyetine sağlık. bu sene şampiyon olacağız, sana mobbing yapanları kudurta kudurta olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın