• 293
    bir ekleme yapılması şart olan önerme.

    "hakeme rağmen iyi oynayamazsın"

    bunun söylenmesi şart çünkü yine bu olgu üzerinden gidilmeye başlandı. bunu desteklemek için bol bol arabesk sözler görebilirsiniz. bunlar galatasaray gibi oynamak, aslan gibi mücadele etmek, kötü mücadele edememek... gibi sıralanabilir.

    hakeme rağmen mücadele edemezsin.

    2021-2022 sezonunda rakibin hangi oyuncusu iyiyse karşısında oynayan oyuncularımız ilk 10dk'da sarı kart görüyordu. rakibin beki iyiyse kanatlarımız, kanatları iyiyse bekimiz, santraforu iyiyse en az bir stoperimiz(ikinci yarı da ikincisine sarı çıkıyordu), 10 numarası iyiyse taylan ve berkan sarı kart görüyordu. mücadele gücümüz sıfırlanıyordu.

    hala arabesk duygularla çok çalışma ve azim ile kazanabileceğimizi iddia edenler var. bazıları temiz duygular diyebilir bana göre düpedüz saflık bu. hileli oyunu kazanamazsın, kazanırsan izin vermişler demektir. izin vermezlerse yapamazsın.

    başakşehir, beşiktaş, trabzonspor son üç yılın şampiyonları. ortak noktalarını bulunuz. biz bu sene şampiyon olabilirsek bu malum kesimi oy ile korkutabildiğimiz için olacaktır. tabi ki anketlerin onlar da farkında...
App Store'dan indirin Google Play'den alın