• 63
    yardımcı hakemin rakibimizin atağı bölünmesin diye apar topar sahaya girip topu uzaklaştırırken kale önümüzdeki ofsaytı kaçırdığı maçların olduğu bir sezonda buna inanan varsa yüzlerine soğuk bir su çarpsınlar.

    yaklaşık 30 yıldır türkiye'de futbol organizasyonu takip ediyorum. anelka'nın eliyle rakip kaleye smaç bastığı golleri dahil izlediğim dönemler oldu ancak -özellikle- son 2 sezondur galatasaray'a yapılan düzenli operasyon gibisini görmedim. bırakın galatasaray'ı ankaragücü, zeytinburnuspor, vanspor, oftaş aklınıza gelecek hangi takım olursa olsun bir süreç şeklinde hakem hatalarına maruz kalmamıştı. yaşananların anormalliğini daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bu güç odaklarını ortaya çıkarmadan bırakın şampiyonluğu galatasaray'ın ligde kalması başarıdır. hakem'i de yen diyenleri anlıyorum ama bu 1-2 maçlık hakem hatalarını absorbe etmek için düşünülebilir ancak ortada gerçekten isimlerin değişip yönetimlerin değişmediği sistemsel bir durum var. bunun arkasında birilerinin olduğu o kadar açık ve net ki.

    nasıl düzelecek bilmiyorum ancak 6 yaşından beri hayranı olduğum futbol sporundan soğudum maalesef.

    tanım: galatasaray sahada şampiyon olsa bile kupayı kaçırıp bizi de şampiyon olduğumuz için küme düşürecek bir kötülük organizasyonu tarafından yönetilen sezondur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın