• 391
    bu sezon ilk defa istahli bir bir futbol oynuyoruz. boey ve rashica kanadi cok iyi isliyor ve bu ikili iyi anlasiyordu ki malum kirmizi kart geldi. buna ragmen cok gol kacirdik. rahatlikla 5-0 olabilirdi. abartmiyorum.

    icardi'nin ilk ofsayti dogru. ciplak gozle ilk izleyiste bile belliydi.

    ikinci ofsayt golunde sanki cizgi gerisinde gibiydi ama ofsayt cizgisi gelince cok ince ofsayt oldugu belirlendi. yazik oldu guzel gole. var cizgisine guvenmekten baska care yok burada.

    kirmizi kart ise bence hakemin b*k yemesi. cogu hakem faul bile calmaz o pozisyona. kisa bir tutma var, ben faul calmasina kizmiyorum ama cesur hakem ya hemen cikariyor kirmiziyi. yahu top muslera'ya gidiyor. ayrica alanyali oyuncunun kontrolunde de degil. bariz gol şansını nasil degerlendirdin? maalesef bu kirmizi karta var da müdahale edemez. burada var'a kizilacak bir sey yok. faul dogru, hakem yorumu yanlis. yoruma acik pozisyonlarda var girmemeli.

    alanya'nin penalti bekledigi pozisyonda da var penalti yumurtlayacak dedim ama neyse ki onlar da hakemin kirmizi kart kararinin üzerine tüy dikmediler.

    ilk yarinin sonunda kesilen bir ikiye iki pozisyon var. saniyeyi goremedim ama uzatma dakikalarinda da oyun durmustu. devam ettirmesi gerekirdi. aslinda kesme yeri yanlis degil ama insan bir bakar pozisyon nereye gidiyor diye.

    ilk yari itibariyla hakemin 2 ciddi hatasi var. biri kirmizi kart, ikincisi ise son saniye atagi kesmesi.

    bir de muslera allah'ini seviyorsan itiraz etme! yeter yahu yeter! hadi kirmizi kartta pozisyonun icindesin ama her olayda hakemin yaninda kaptanim diye belirmen sari kart oldugu gercegini degistirmiyor. kaleni terk etme. hakem kirmizi kartina güvense inanin ikinci sari karttan atardi ama hakem de farkinda kirmizi kartin yanlis oldugunu ama is isten gecmis.

    gözünüzü seveyim kart görmeyin ikinci yari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın