• 121
    okan buruk'un deplasman ve iç sahada rakip farketmeksizin 2 farklı kadro ile oynaması lazım. kayseri maçını izlemedim. ama orada çıkardığı kadro bence iç saha maçlarında oynamalı. deplasman için ise daha farklı bir kadro ile oynamalı. o geniş kadroyu değerlendirmeli. puan olarak iyi bir seviyede olsak da oyun olarak yeterli değiliz. oyunumuzu geliştirmeliyiz. oyun gelişmezse ve üst üste bir kaç maç kaybedilirse çanlar okan buruk için çalmaya başlar.
    yönetime de bir sözümüz var. federasyona ayar vermeye çalışın eyvallah ama oyunculara ve hocaya 2 katı ayar verin bir zahmet. çünkü federasyon ve hakemler ile ilgili açıklamalar oyuncularda rehavete sebep olabilir.
    gelelim bugünkü maça alanya açık oynayan bir takım ve ilk golü yedikten sonra dağılıyorlar. oyunlarının defanstan çıkmak olduğunu bilmeyen yok. ileride basacak adamlar ile oynamalıyız.
    bu arada bizden gidenler leblebi gibi gol atarken biz hala gol kısırıyız. fatih hocadan nasıl bir sistem kaldıysa artık gol atamıyoruz. oyunculara değil sisteme bakalım bunu çözmek için.
    vurduğun gol olsun aslanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın