• 6175
    irfan can kahveci ve joao pedro geraldino dos santos galvao dışında oynayan tüm isimlerin atletizmi yüksek, fiziksel gücü ile sahada var olan isimler. jorge jesus'un en büyük alametifarikası da bu takıma yük getirme ihtimali olan isimlerden maksimum ikisini aynı anda sahada tutuyor. bu da takımın enerji seviyesinin her daim üst seviyede kalmasını sağlıyor.

    oynadıkları oyun da orta sahayı tutan iki ismin performansı çok kritik. uzun süreli bir sakatlık yaşamaları durumunda problem yaşamaları çok olası görünüyor. vitor pereira'nın bir yerlerden bulup getirdiği miguel crespo'dan ise bir dönemin mehmet aurelio performansı alıyorlar. tüm sistemin çalışmasını sağlayan isim de crespo'nun kendisi. ne willian souza arao da silva ne de ismail yüksek crespo gibi box to box oynayabiliyor.

    ligimizin takımları görece zayıf kondisyon, taktik disiplin ve oyun bilgisine sahip hocalar ve futbolculardan oluşuyor. oynadıkları oyunu çözmek çok zor değil ama gerekli taktiksel disiplin takımlarımızın çok azında var.

    şu ana kadar fikstür avantajı, oyun içi iştah, biraz hakem kayırması, biraz da şansın yardımıyla bulundukları yeri normal karşılıyorum. şu ana kadar vurdukları her top giriyor. ligde kırılma yaşanmazsa dünya kupası sonrası performanslarını merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın