• 73
    yoldan geçen sıradan bir insan bile alanya'nın nasıl oynadığını ve bu oyuna karşılık ne yapmak gerektiğini biliyor.

    biz bunu hakkıyla yapabilirsek kolay maç olacaktır. topu onlara verip baskı yapmalıyız. ben takımımızın hücum preslerini beğenmiyorum. toplu halde yapamıyoruz. kesik kesik hucüm presi olmaz. ön alandaki oyuncuların fiziği de buna elverişli değil. icardi, mata ve mertens hucüm hattı ile pres işi biraz zor. bu oyuncular her ne kadar teknik kapasitesi yüksek ve oyun görüşleri üst seviyede olsalar da fiziksel olarak yeterli dinamizme sahip değiller.

    bakalım okan hoca nasıl bir 11 ile başlayacak. benim şahsi görüşüm bu maç için ideal 11 böyle olmalıdır;

    boey - nellson - abdülkerim - kazımcan(mecburen)
    oliviera - torreirra
    rashica - mertens - kerem
    icardi(şimdilik)

    kazımcan yerine berkan denenebilir mi bilmiyorum ama bence denemekte fayda var. aanholtdan daha iyi olacağına neredeyse eminim. icardi yedek oturtulabilir mi bilmiyorum ama beyimiz sosyal medyayı ve wanda narasını bırakıp sahaya dönebilirse çok iyi olacak. bu maçta da bekleneni veremezse bence yedeğe çekilmeli.
    kerem ise bu takımın bu şartlarda vazgeçilmez oyuncusudur. ilk sebep yerli olması ikinci sebep ise hala elimizdeki en hızlı ve teknik kanat oyuncusu yine kendisi.

    bir şekilde bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. umarım kabız olmadan, oyun üstünlüğünü kurarak rahat bir galibiyet alabiliriz.

    edit: yazım hatası giderildi kerem yerine yunus yazmışım onu da düzelttim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın