• 126
    doğası gereği bir erkeğin kendisine gerekeni yapıp defedeceği günü merakla bekliyorum. bazı insanlar kendini oyuncak etmek için resmen çaba harcıyor.

    dünyaca tanınan çok da iyi bir futbolcu olduğumu düşünüyorum. her şeye yetecek param var (mal gibi bir kişiye kullanma hakkını vermediğimi varsayalım) her istediğimi neredeyse elde edecek popülerliğim var ve ben gidip hayatımı mutlu yaşamak varken kaostan çıkmadığım bir toksik ilişki yaşayacağım. bırakın başkasını en başta ben gülerim. alfaymış da dişi kurtmuş da geçiniz. bile bile ben acı çekmek istiyorum demek eşittir böyle toksik ilişkiler içerisinde olmak. hani değil de, tek dayanağının yanında olan insanın o olduğu bir senaryo da değil ki icardi-wanda ilişkisi. çocuklar var diye böyle desem çocuklar olmadan öncesinde de bu şekildeydi yani değişen bir şey yok.

    para için oradan oraya atlayan çocuklu bir anne olan şubesi ülkemizde zaten bir adet bulunuyor. (gold digger denince akla gelen ilk ünlüyü hepiniz biliyorsunuzdur) kendisinin bana göre öldüm bittim olacak ne kalp güzelliği ne de dış güzelliği vardır. (money/aesthetic talks)

    maxi lopez'in eski eşi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın