• 36
    bu maç özelinde yine 11 paylaşıyorum. kayseri maçından önce de kendime ait olanı ve basından duyulanı paylaşmıştım. basında çıkan birebir geldi. bu sefer umarın hoca kendine güzel bir onbir yapar. ne beni ne sosyal medyayı dinlemez.

    ilk 11 açıkçası dayanıklı ve dinamik bir takım istediğim için beni buna itti. ve madem bu kadar adam denedik ve olmuyor. benim gözümde denenmesi en elzem adamı sol beke çektim. ve tabii ki farioli ve paslı çıkış takıntısına ön alan baskısını daha kuvvetli yapabilecek bir ekip olarak görüyorum.
    https://galatasaray11.com/e/qnew9x5n

    ikinci 11 de daha fazla alanya'nın yerleşimine yönelik kontro bir diziliş. ki burada belirtmek istediğim şey, galatasaray gibi bir takımın bu geniş kadroyla 3 alternatif dizilişe kendini adapte etmesi lazım. rakibe analizine göre kadroyla çıkmak doğrusu. ajax,real madrid bile bunu yaparken, bizim fiks kadro-yerleşim kafasıyla takılmamamız lazım. ben alanya'nın bize karşı 4lü değil de 3lü çıkacağını düşünüyorum. onların da illa 4lü ya da illa 3lü takıntısı yok. çünkü rakip analiz yapıyor ve galatasaray analiz edilince, merkezi kapatattığınız anda üretemediğini kitap gibi okuyabiliyorsunuz. bizi mümkün olduğunca yatayda genişletip hücumu kanatlara hapsetmeye çalışacaklar ve kaptıkları toplarla da ters kanat açıklığını kullanıp candeias/zinedine ferhat ve efecan'ın oyun kuruculuğuyla onlara açık alan bulup yine merkezden hücum edecekler.
    https://galatasaray11.com/e/wn3gerry
App Store'dan indirin Google Play'den alın