• 121
    kendisi hakkında düşüncelerim yüzünden galatasaraylı olmayan galatasaray sözlük yazarları olarak adlandırılabilirim ama susamıyorum.

    bu kadının bizim gündemimizde ne işi var. galatasaray'da onlarca sorun, dert var iken biz ne olduğu belli olmayan bu kadını neden konuşmak zorunda kalıyoruz. kocasının transferi gündeme düştüğü gün bu adamdan bir nane olmayacağını hem sosyal hayatımda çevreme hem de sözlükte yazdım. geçtiğimiz yıllarda bu adamın çalkantılı yaşantısı tee fransalardan türkiye gündemine kadar geldiyse zaten türkiye transferinde nelere mal olacağı açıkca belli idi. benim ve ben gibi düşünenlerin gördüğünü yönetim nasıl göremedi.

    kocası 750 bin euro alacakmış doğru veya yanlış bilemem; acaba kendisi ne kadar komisyon aldı bir açıklama yok. bu kadar parayı seven 7/24 ticaret koşturan bu kadının cuzzi bir ücret aldığını düşüneniz var mı?

    kendisine verilen komisyon ile eminim çok iyi bir scout kuzeyli forvet alabilirdik. ama biz yine zor olanı seçip bazı şeylerin önünden donsuz geçmeyi tercih ettik.

    geçtiğimiz transfer sezonunun özeti işte bu kadındır. transfer yaparken ne kadar başarılı olduğumuzu bu kadının meksikalı rapci sevgilisini konuşmamızdan anlayabilirsiniz. gerçekten içimi acıtıyor artık şu transfer fantezilerimiz. falcao örneğinin üzerinden sene geçmedi oysaki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın