• 16
    tarih rahmetli mustafa başkan’ın bazı hakemler için yaptığı çağrıdan sonra bildiri yayınlayanların ve bu bildiriyi görmeden imza atanların nasıl çark ettiğini ve ne hallere düştüklerini yazdı. aslında tarih hep bu türlü ibretlik olayları yazmakla meşguldü zaten.

    şimdi açılan bu başlığa destek vermeyen veya vermeyecek olan kulüpler ve taraftarlar bir zaman sonra yine çark etmek zorunda kalacaklar. o gün galatasaray belki bir şampiyonluk daha kaybedecek ama yine toparlayacak. öte yandan; zulmün tarafı olanlar mazilerindeki utanç satırlarına ekleme yapmaya devam ederken bu zulme ses çıkarmayanlar bir gün bunun altında ezilecek ve atılan ilk fazlalıklar olacaklardır.

    #türkfutboluiçinadalet şimdi yoksa ne diye bu kadar emek veriyoruz ve para harcıyoruz. zaten bu işin devlet nezdinde ele alınması ve takip edilmesi gerekiyor. içinden geçtiğimiz şu kriz döneminde her takım milyonlarca euro zıttırık adamlar için hem geldikleri kulüplere hem şahıslara ödüyor. bu paralar daha rekabetçi olabilmek için değil mi? bari en baştan verilsin kupalar ve yıldızlar kim istiyorsa. kimse kimseyle rakabet etmesin. paralar çıkmasın dışarı. kulüpler borçlanmasın. devlet baba ve bankalar bu borçları sırtlamasın. garip gureba da bu paralarla sosyal devlet hizmetlerinden daha fazla faydalansın.

    hayatın her alanında ve dahi futbolda olması elzem olan adalet için bütün futbolseverlerin iştirak etmesi gereken çağrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın