resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 986
    19 ekim 2022 galatasaray kastamonuspor maçı'nda dübua rakip yarı sahada sağ kanatta topu aldı, rakip savunma kötü dizilim yaptı ve arkada muazzam bir boşluk oluştu, bu sırada bay ısrarla çizgide bekledi topu ayağına almak için, dübua da inatla atmadı ayağına ve açık alana güzelce bırakarak bay'ı koşturdu ve bomboş ilerleyip çizgiden içeri çevirmek zorunda kaldı topu; sanırım gomis vuramadı fakat defans topu kornere gönderdi ve oldukça tehlikeli bir atak oluştu.

    peki eğer bay topu ayağına alsaydı ne olacaktı, savunma oyuncuunu karşısına alıp, tabiri caizse beygir gibi yanından koşup geçmeye çalışacaktı, ya da dübua ya geri dönecekti.

    pozisyonu bulabilirsem ekleyeceğim.

    ee peki neden anlattım ben bu kadar uzun uzun, bu adamın fundamentali yetersiz, herşey tam ama oyun aklı ve oyun okuma eksik, geliştirilebilir mi bilmiyorum ama bu konuda ciddi eksiklikleri var ve kendisinde neyin eksik olduğu konusunda çok fikre sahip gibi görünmüyor.

    bu yazıyı adamı silelim, atalım çöp ilan edelim diye yazmıyorum. ümidim, potansiyeli büyük genç bir oyuncunun kendimce gördüğüm eksikliği belirterek bir şekilde olumlu etki yaratabilmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın