resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4156
    en az 1 sezon şans verilmesi gereken hocamız.

    günahıyla, sevabıyla, doğrusu ve yanlışıyla artık galatasaray hocasıdır. 9 lig maçı yapmış, 6 deplasman oynamış ve 2 mağlubiyet almıştır. galibiyetlerin bir çoğu bireysel oyuncu yeteneği ile geldi bunun da farkındayım. fakat 10 maçta hocayı istifaya çağıran güruhu memnun etme şansınız yok. takımın başında guardiola da olsa bu güruh 2 maç mağlubiyetten sonra konuşmaya başlarlar. bir de hakem faktörü var ki hiçbir şeyden haberi olmayan kukla gibi kullanılan galatasaray taraftarı bunun farkında değil. idrak edemiyor.

    hakemi de yenemiyorsun. 1. dakikada penaltını verse oyun farklı bir yöne doğru gidecek. ama o sıçrama yapmana izin verilmiyor. bazı takımların da kötüye gitmesine izin verilmiyor.

    şimdi okan buruk gitse yerine başka bir hoca gelse farklı mı olacak? ben size söylim olmayacak. belki daha kötü olacak. elimizde olana sahip çıkmalı desteklemeliyiz. her fırsatta ali koçu eleştiririz devamlı hoca gönderiyor getiriyor diye şimdi eleştirdiğimiz adamın zihniyetine bürünmek üzereyiz.

    yani okan hocam, gittikçe fenerbahçe taraftarına dönüşen, 10 maçta hocayı istifaya çağıran, yaşadığı ülkedeki futbol ortamından bihaber olan bu taraftar kitlesiyle işin çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın