resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:PSV Eindhoven
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 1574
    gömüldüğü kadar kötü olmadığını düşündüğüm takımdaki tek sol bekimiz.

    mesela orta sıra seri a takımları için ideal bir sol bek. keza yıllarca yine orta-alt seviye premier lig takımlarında düzenli şans bulması da şaşırtıcı değil.

    bu adam hücum beki değil. oyunu rakip sahaya yıkan bir takımda da çok sırıtır.

    ama bir beki çok ofansif olan takımlarda savunmayı 3'leyip kanadını iyi savunmasını istediğinizde de iyi performans verir.

    kazımcan-emre-berkan vs solbek oynasın hayallerini bırakmamız gerekiyor.

    en azından devre arasına kadar elimizdeki tek sol bek kendisi ve ona göre de takımı kurmak şart.

    bu adamdan her maç 4-5 tane etkili muz orta beklersek hem kendimize hem kendisine büyük kötülük yapmış oluruz çünkü adamın hiçbir zaman yapmadığı/yapamadığı bir şeyi kendisinden istemiş oluyoruz.

    dün yine komedi futbol videolarına girecek bir orta yaptı mesela.* o ortanın benzerini yapmaya devam edecek kabul edelim ki. taraftarın bir şekilde sakin kalıp yuhlamaması gerekiyor o ortayı yaptığında. (kolay değil o ortamda sinirler gerginken ama bunu yapamayınca da oyuncuyu kaybediyoruz)

    geçen sene avrupa macerasında gayet iyi bir savunma performansı vermişti. her sol bekten carlos-marcelo hücum katkısı alamazsınız, tabi ki gönül ister insin sıfıra, forvetlerin kafasına kafasına ortalar açsın.* ama malzeme bu yani yapacak bir şey yok.

    o yüzden şu aşamada kendisinden alabildiğimiz max. faydayı alıp, mümkünse devre arası en geç sezon sonu oraya boey tarzı bir bek almak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın