resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3835
    türkiye futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük golcüsü, en büyük 3 futbolcusundan biri. her forvet, bir sabah hakan şükür olabilme hayaliyle dalıyordur uykuya geceleri, öyle bir forvet kendisi.

    diğer yandan kendisi akp'nin dizayn ettiği hukuka göre vatan haini ve kaçaktır. buranın altını çiziyorum, bu hukuku akp dizayn etmiştir. aynı akp bugün terörsit dediği fetö'ye hoca efendi de demiştir, katil dediği öcalan'a sayın öcalan da demiştir, kardeşim dediği esad'a esed de demiştir.

    ben akp'nin ipiyle, hukuku ile bir kuyuya asla inmem. bir gün bağımsız yargı önünde yargılanır, vatana ihanet ettiği bağımsız yargı kararı ile sabit olur ancak o zaman ben hakan şükür'e efsanem demeyi bırakırım.

    kaldı ki kendisi 15 temmuz konusunu hiçbir zaman sütlenmemiş, her zaman reddetmiş ve bunun bir oyun olduğunu söylemiştir. yalan söylüyor olabilir mi? elbette olabilir ama akp de gözümüzün içine baka baka sayısız yalan söylemiştir ve söylemektedir. dolayısıyla kimin doğru söylediğini bağımsız komisyonlar, bağımsız hukuk ve zaman gösterecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın