resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4134
    sevgili teknik direktörümüz, alt yapımızdan yetişmiş, yıllarca futbolcu olarak hizmet etmiş, ailecek koyu bir galatasaray taraftarı ve bence geleceğimiz. son kayserispor maçında taktiksel ve kadro seçimi olarak hata yapmıştır. kendisinin en çok takdir ettiğimiz yönü hatalarından ders almasıdır. bu dersi almış ve bunu bize gösterecektir.

    suyun karşı yakasının hocası ile karşılaştırılmasını yanlış bulmuyorum. rakiplerin karşılaştırılması hayatın olağan akışı içindedir.ama bazı etkenleri de hesaba katmamız gerekiyor. diğer hoca daha tecrübeli, daha kariyerli ama futbol hayatının son dönemlerinde.hocamız genç, deneyen, isteyen, ders alan birisi. uzun vadede rakibini de geçeceğine inanıyorum.

    hakkımız yeniliyor dostlar çok açık ve net bir şekilde.hocamızın hatası var fakat bunlar dönülmeyecek veya değişmeyecek şeyler değil.futbolda bir tane doğru yoktur ve kendi doğrusunu bulcaktır.

    bizim savaşımızın yalı çocuğunun türlü oyunlarına karşı ayakta durup; bu oyunlara göğüs germek olduğunu düşünüyorum. hocamıza inanmalıyız; kendisine biraz daha zaman vermeliyiz.hocamıza dair emin olduğum bir şey var. o da kulübede bizim gibi düşünen, bizim gibi sevinip üzülen bir taraftarımızın olduğudur. hocam başaracağına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın