resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4132
    oynattığı futbol, daha takım oturmadan eleştirilmemesi gereken bir futbol. alışkanlığa dayalı bir taktiği var okan hocanın ve takım her hafta farklı bir 11 ile sahaya çıkmaya devam ettikçe bunu oturtmak daha uzun sürecek. tek eleştirilmesi gereken konu bu.

    bu süreçte de 9 maçın 6'sını deplasmanda oynaması bence olumsuz bir ilüzyon yaratmış durumda. bu takım zaten ben kendimi bildim bileli deplasmanlarda futbol namına pek bir şey ortaya koyamayan bir takım, üstüne bu süreci bence olabilecek minimum kayıp ile bitirdik. 2 mağlubiyet 1 beraberlik, 6 deplasmana çıktığın bir süreçte bir nebze kabul edilebilir.

    liderin sadece 3 puan gerisinde olan bir takım için çok ekstra gereksiz eleştiriliyor. kaldı ki ligin en çok pozisyon yaratan takımlarından birisiyiz. sadece atamıyoruz. çalışmamız gereken odak nokta bu.

    üstüne bir de hakemler işin içine eklenince gerçekten hakettiğimiz tablo bundan çok daha iyi olmalıydı. en küçük örnek; galatasaray kayserispor maçında 1. dakikada penaltısı verilmezken, fenerbahçe ankaragücü karşısında 3. dakikada tehlikeli hareketle gol atıp öne geçiyor. bu tabloyu ters çevirdiğimizde biz deplasmandan rahat bir galibiyet ile dönebilecekken yeniliyoruz, fenerbahçe deplasmanda puan kaybedebilecekken rahat kazanıyor...

    bu ligde rakipleri açmak çok önemli ve biz rakibi açsak bile hakemi aşamıyoruz, hakemi aşsak futbolcularımız beceriksizlik yapıyor.

    kısacası; olacak, bu takımı destekleyin. olmasa da zaten son 4 senedir bundan daha iyi bir şey göremedik sahada. bu sene de görememiş oluruz, fakat teknik ekibe ve futbolculara zaman vermek zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın